Uitvaartverzorging Linda van Wingen

De uitvaart

Linda van Wingen is als ervaren uitvaartondernemer in staat om samen met u te zorgen voor een liefdevol en waardig afscheid.
In alle rust zullen we de details bespreken wat er bij een uitvaart komt kijken en zal ik u vele keuzes voorleggen. We hoeven niet alles in één dag te doen. Het is fijn als iemand u daarbij helpt. Iemand die met u meedenkt, maar u toch zelf laat beslissen hoe alles moet gaan verlopen. Iemand die “onzichtbaar” aanwezig is, zowel voor, tijdens en na de uitvaart. Iemand die let op details…. want een detail maakt vaak het verschil.

Een overlijden is altijd een ingrijpende gebeurtenis. In korte tijd moeten er veel zaken geregeld worden. Bij het eerste gesprek na overlijden leg ik uit wat er allemaal gaat gebeuren. Of het nou om een begrafenis of crematie gaat er zullen veel beslissingen genomen moeten worden, zoals: het uitzoeken van kleding, kist, tekst, bloemen en vervoer. Eigen inbreng en creativiteit zal leiden tot een meer persoonlijkere uitvaart. Er is heel veel mogelijk, wel moet er rekening worden gehouden met de wettelijke regelgeving. Vanaf de dag van overlijden tot en met de uitvaart houd ik indien gewenst dagelijks contact met u. Mochten er in de tussentijd vragen zijn kan er altijd contact met mij worden opgenomen. Als nabestaanden ondanks het verdriet met een goed gevoel op de periode rond de uitvaart kunnen terugkijken is er veel bereikt.

Aandacht voor persoonlijk afscheid nemen